Українці обирають Чехію для працевлаштування

Робота в Чехії.Українці обирають Чехію для працевлаштування

Українці обирають Чехію для працевлаштування

На сьогоднішній день все більше українців обирають Чехію для поїздок на роботу. Економіка країни стабільно росте та розвивається. На ринку труда з'являється величезна кількість нових вакансій. Але в останні рокі чеські роботодавці стикнулися з проблемою дефіциту працівників. Брак робочих рук заповнюють за рахунок громадян України.

Роботодавці с задоволенням приймають громадян України на роботу в Чехію, тому що українці зарекомендували себе як працьовитий та витривалий народ.

Для українців переваги життя і роботи в Чехії незаперечні

Рівень зарплат в Чехії середній по ЄС (800-1000 євро), що значно перевищує рівень зарплат на батьківщині. 

Мова і культура в Чехії для українців досить близькі, адже чехі теж слов'яни. Звичайно, якщо людина вперше їде на роботу в Чехію, існують певні страхі та переживання, але вони досить швидко минають, коли людина зрозуміє, що в Чехії працює дуже багато співгромадян, які завжди підкажуть, та порадять що да як.

Як знайти роботу в Чехії?

Якщо ви маєте вищу освіту, наприклад програміста, або лікаря, досконало володієте чеською, або англійською мовами, знайти роботу в Чехії не буде великою проблемою. Достатньо зазирнути до оголошень від чеських роботодавців. Але існують певні нюанси. Вам буде потрібно ностріфікувати свій диплом, та довести кваліфікацію. Це займе деякій час, але все ж працевлаштування в Чехії українців на посади, які потребують високої кваліфікації цілком реальне.  

Що ж робити людям, які не мають вищої освіти, не знають мову але мають величезне бажання знайти роботу в Чехії, щоб значно підвищити своє матеріальне становище?

Не турбуйтесь, в Чехії робота знайдеться для кожного. По-перше, слід звернутись до перевіреної компанії. Наприклад компанії Europa Workintense, яка має багаторічний досвід в сфері працевлаштування українців в Європі, і в Чехії в першу чергу. Досвідчені фахівці нададуть всю потрібну інформацію та оформлять повний пакет документів для працевлаштування в Чехії. Компанія співпрацює з величезною кількістю відомих чеських та світових фірм, та має безліч вільних вакансій. Тому без праці ви не залишитесь. Знання мови та якісь особливі вміння для роботи в Чехії  вам не потрібні. Головне бажання працювати, а що саме робити- вас навчать. Мову ви також вивчите з часом.

Яку роботу в Чехії вам може запропонувати компанія Europa Workintense?

Перечень вакансій постійно оновлюється. Серед пропозицій можна знайти вакансії на будівництвах, складах, в пекарнях, пральнях. Праця на виробництві, заводах, в готелях та багато іншого.

Тож роботу  компанія може запропонувати як жінкам, так і чоловікам. Дуже часто на роботу в Чехію їдуть сімейні пари. Наприклад, в пекарнях працюють декілька таких родин. Компанія Europa Workintense завжди забезпечує житлом, тому вам не потрібно хвилюватись про те, де ви будете жити за кордоном. Зазвичай житло знаходиться в безпосередній близькості до роботи, що дуже зручно.

Варто наголосити, що компанія Europa Workintense є прямим роботодавцем і влаштовує українців на роботу в Чехії лише легально. Тому кожен працівник може без жодного страху працювати, їздити країною, не хвилюючись, що його перевірить поліція та депортує, або призначить штраф.

Увага! Нелегальна робота в Чехії!!!

Остерігайтесь недобросовісних посередників, які займаються працевлаштуванням в Чехію, при цьому обіцяють відкрити польську робочу візу. Мовляв польська дешевша, та її швидше дають. Працювати в Чехії з польською візою не дозволяє закон, так само як і працювати без робочої візи, лише маючі біометричний паспорт.

Запам’ятайте, якщо ви їдете на роботу в Чехію маючи польську робочу візу-ви порушуєте закон. Простіше кажучи, ви нелегал. Якщо під час виконання будь яких робіт на території Чехії, ваші документи перевірить поліція, вона має повне право вас депортувати з країни.

Але існує закон, який все ж дозволяє деяким  працівникам, які мають польську робочу візу працювати в Чехії. Великі компанії, мають право своїх працівників з Польщі в Чехію відправляти в відрядження на короткій час. Звичайно ж працівник повинен мати при собі всі документи, які підтверджують, що він дійсно знаходиться у відрядженні. Цей закон стосується не лише Польщі та Чехії, а і всіх інших країн ЄС.

Не вагайтесь, звертайтесь до менеджерів компанії Europa Workintense, які нададуть вам безкоштовну консультацію, щодо легального працевлаштування в Чехії. Оформлять повний пакет документів, та запропонують вакансію, яка вас задовільнить.

Офіси компанії Europa Workintense існують як в Чехії, так і в декілька містах України. На нашому сайті ви знайдете контакти представників компанії в Україні.

Підпишіться на розсилку найактуальніших вакансій
© Copyrights 2018 EUROPA Workintense. All rights reserved.