Робота в Угорщині для українців. Актуальні вакансії

Робота в Угорщині для українців. Актуальні вакансії

Робота в Угорщині для українців є перспективною, адже ця країна Євросоюзу, яка має спільний кордон з Україною, пропонує трудовим іммігрантам хоча й невеликі, порівняно з іншими європейськими країнами, але стабільно виплачувані зарплати і хороші умови праці.

Як і де знайти роботу в Угорщині для українців?

Не дивно, що на роботу в Угорщину виїжджають багато українців - для трудових іммігрантів з України Угорщина - це перевалочний пункт, чиє громадянство або ВНЖ дасть можливість безперешкодно поїхати на заробітки в Німеччину, Францію, Австрію в пошуку високих зарплат. Наприклад, будівельники в Угорщині отримують до 1000 євро, в Чехії або Польщі - до 1200 євро, а в Німеччині на аналогічній посаді вже до 2500 євро.

Робота в Угорщині – найбільш вірогідний варіант для будівельних професій. Найпрестижніші професії для українських іммігрантів – це, звичайно, з будівельної сфери: арматурщики, бетонщики, плиточники. На таких посадах можна заробити до 2 тис євро. Також користуються попитом некваліфікована праця для роботи на заводських конвеєрах. Тут цінуються хороше здоров'я, зір, вміння працювати в монотонному режимі. На таку роботу не потрібне знання угорської мови, але володіння нею або хоча б англійської може стати вирішальною перевагою.

Хороша робота в Угорщині для українців Вас очікує, якщо Ви за фахом газівники, фахівці з енергетики, банківські працівники, фінансисти, IT, працівники сільського господарства, керівники і менеджери.

Оплата залежить від знання мови, віддаленості від великого міста, спеціальності та кваліфікації працівника. Робота в Будапешті можлива і без знання угорської, але зі знанням англійською. Туристичний Будапешт завжди відчуває нестачу робочих рук в пік сезону.

Якщо ви вирішили виїхати в Угорщину на заробітки, але не знаєте, ким можна працевлаштуватися, вибирайте з таких галузей:

  • Туризм, готельний бізнес, громадське харчування
  • IT
  • Менеджмент
  • Сільське господарство
  • Колл-центри
  • Банківська справа

Робота в Угорщині для українців в якості домашнього персоналу, гувернанткою, нянею, садівником теж користуються попитом, але тут досить велика конкуренція з самими угорцями. Рівень життя в Угорщині на порядок нижче, ніж в інших країнах Євросоюзу.

Не варто забувати, що при прийомі на роботу в Угорщині перевага завжди буде у місцевого жителя або людини з паспортом ЄС. На іноземця потрібно буде оформляти дозвіл на роботу, проживання. Угорці - це уважний, пунктуальний, працьовитий народ, який не любить брехню. Це потрібно враховувати при спілкуванні з потенційним роботодавцем.

Навіть якщо Ви хочете відкрити свою справу в Угорщині, Ви повинні, в першу чергу,  працевлаштувати угорців, а потім вже думати про співвітчизників. Для роботи в Угорщині українцям потрібно оформляти візу тип D.

Робота в Будапешті

Робота в Будапешті для українців - це можливість переїхати жити в одне з найгарніших і великих міст Європейського союзу.

Робота в Будапешті - це життя в дуже колоритному місті з великою історією та культурною спадщиною, які приваблюють мільйони туристів з різних куточків планети.

Вакансії в Будапешті для українців в 2018 році - доступні в сфері торгівлі, фінансів, високих технологій, мистецтва, моди, наукових досліджень, освіти та індустрії розваг.

Легальна робота в Будапешті передбачає попередній пошук вакансії, підписання контракту, отримання дозволу на роботу, оформлення робочої візи і посвідки на проживання в Угорщині.

Основна перешкода при пошуку вакансії в Будапешті для українців пов'язана з мовним бар'єром. Офіційна мова в Угорщині - угорська, широко поширені англійська і німецька.

Скільки можна заробити в Угорщині українцеві?

Знайти роботу в Угорщині для українців непросто, в зв'язку з бюрократичною тяганиною країни Євросоюзу. Рівень оплати праці в країні невисокий: 800-1200 євро при витратах на оплату комунальних послуг на рівні 350 євро. Іноземці можуть розраховувати на зарплату до 500 євро, це нижче, ніж отримують угорці. Можна знайти роботу в Угорщині на основі погодинної оплати праці, а також на неповний робочий день. На роботу в Угорщині для жінок можна влаштуватися доглядальницею, гувернанткою, нянею, домашнім персоналом.

Підпишіться на розсилку найактуальніших вакансій
© Copyrights 2018 EUROPA Workintense. All rights reserved.