Робота в Чехії. ТОП - 5 вакансій, липень 2018

Робота в Чехії. ТОП - 5 вакансій, липень 2018

Робота в Чехії. ТОП - 5 вакансій, липень 2018

Мабуть, кожен другий українець хоч раз у житі замислювався над тим, щоб поїхати на роботу в Європу. Але багато хто відмовлявся від такої ідеї коли зустрічався з якимись труднощами. Існує хибне враження, що роботу в Європі знайти дуже важко, важко отримати візу чи важко адаптуватись у чужій країні. Це все не так. Роботу в Європі знайти дуже легко, треба просто знати де шукати.

Якщо ви все ж таки прийняли рішення поїхати на роботу в Європу, наприклад, до Чехії, не намагайтесь знайти її самостійно. Користуйтесь тільки перевіреними компаніями, наприклад Europa Workintense. Наша компанія вже багато років працює у цій сфері, та щодня отримує десятки позитивних відгуків.

Все, що необхідно від вас, це обрати країну у якій ви шукатимете роботу, та обрати вакансію яка вас зацікавила.

ТОП - 5 вакансій в Чехії. Липень 2018

1. Робота плиточника в Чехії

Відкриває список достатньо популярна професія плиточника. На нашому сайті ви зможете знайти вдосталь пропозицій по цій професії.  Заробітна плата на цій посаді досить висока, близько 130 крон/годину, гарним бонусом для охочих стане безкоштовне проживання у гуртожитку.

Плиточник. Робота плиточника в Чехії

Робота в Чехії - Плиточник

2. Робота в пекарні

Робота в пекарнях в Чехії також досить популярна серед українців, плюсом є те що така вакансія підходить як для чоловіків так і для жінок, а мінусом, що деякі роботодавці шукають  працівників зі знаннями чеської мови. Але не слід хвилюватись, без знання мови також можна влаштуватись у пекарню та отримувати 75-85 крон/годину. З актуальними вакансіями, обов’язками та вимогами можна ознайомитись за наступними посиланнями:

Пекарня. Робота на пекарні в Чехії

Робота в Чехії - Пекарня

3. Робота швачки в Чехії

Ця відповідальна робота під силу лише професіоналу. Тож якщо ви маєте досвід роботи швачкою, то ця вакансія саме для вас. Роботодавці пропонують хороші умови роботи,  житло та високу зарплату. Швачкам тут платять 80-100 крон/годину, в залежності від досвіду і навичок. Актуальні вакансії знайдете нижче за посиланнями:

Швачка. Робота швачки в Чехії

Робота в Чехії - Швачка

4. Робота на логістичному складі - Пікер (picker)

Мабуть більша кількість з тих хто зараз це читає подумали що автор зробив помилку у слові. Але ні, тут все вірно. Пікер це людина яка працює на сучасному складі. Головним знаряддям праці у нього вважається сканер, на який поступають замовлення на якусь певну продукцію, яку пікер має зібрати у коробки, чи на палєти. Особливості цієї посади на кожній фірмі різні, тож знайомтесь з вакансіями та вимогами до працівників нижче за посиланнями, заповнюйте анкету та отримуйте роботу пікера в Чехії з високою заробітною платою.

Робота на логістичному складі - Пікер (picker). Робота в Чехії

Робота в Чехії на логістичному складі - Пікер (picker)

5. Робота водія вилочного автонавантажувача в Чехії (řidíč VZV)

Вже не перший рік поспіль лідером затребуваних професій в Чехії лишається водій автонавантажувача (в народі: кара чи погрузчик). На нашому сайті можна знайти велику кількість актуальних вакансій водіїв навантажувача (řidíč VZV). Серед них, водії автокарів 3.5 тони, 5 тон та 7.5 тон. Робота на автопогрузчику не аби яка відповідальна, тому тут шукають працівників з досвідом роботи та з чинним водійським посвідченням водія автонавантажувача. Через недостатність робочих рук на цій посаді, заробітні плати тут пропонують великі від 100 до 150 крон/годину в залежності від виду навантажувача + безкоштовне житло та інші переваги. Актуальні вакансії липня нижче за посиланнями:

Робота водія вилочного автонавантажувача. Робота в Чехії

Водій вилочного автонавантажувача в Чехії (řidíč VZV)

Отже, щоб отримати легальну, високооплачувану роботу в Чехії вам необхідно лише зв’язатись з менеджерами компанії Europa Workintense зателефонувавши за номерами які ви знайдете на сайті, або заповнити форму нижче.

Успіхів вам!

Підпишіться на розсилку найактуальніших вакансій
© Copyrights 2018 EUROPA Workintense. All rights reserved.