Працевлаштування в Чехії по біометричному паспорту

Працевлаштування українців в Чехії за біометричним паспортом

Працевлаштування українців в Чехії по біометричному паспорту

Переглянувши безліч сайтів, я виявила, що з літа 2017 багато фірм, які займаються працевлаштуванням українців в Європі, додали собі ще один пункт. Тепер ці фірми пропонують допомогу у працевлаштуванні українців в Чехії без візи за біометричним паспортом.

Вид робіт за біометричним паспортом пропонують найрізноманітніший: зварювальники, різноробочі на будівництво, фасувальники, водії все це в різних містах Чеської Республіки, і заробітна плата варіюється від 1000-1500 $ в місяць. Привертають потенційних клієнтів ще й можливістю безкоштовного проживання, і комфортними умовами роботи.

Схема всіх таких агентств абсолютно однакова, всі як один говорять, що працевлаштувавшись по біометричному паспорту «проблем не виникне», «все легально», «це все в законному полі». Але насправді лібералізація режиму мала на увазі, що українці без візи зможуть приїздити до країн Європи тільки в якості туриста, і не зможуть працювати в Європі без трудової «шенгенки».

По суті, працівник, який працює по біометричному паспорту без трудової візи є «нелегалом», у нього немає ніяких прав, переваг та всіх інших привілеїв, які можуть відчути українці, що легально працюють.

Зрозуміло, що такі агентства, разом з роботодавцями перекладають всю відповідальність на плечі працівника. І в разі виникнення перевірки відповідати будете ви самі. Депортація на кілька років вам забезпечена.

Крім того, працевлаштування по біометричному паспорту, без дозволу на роботу вкрай небезпечно. Все частіше зустрічаються недобросовісні роботодавці, які просто по закінченню опрацьованого місяця платять удвічі менше, а то і взагалі не платять знаючи, що «нелегал» не може поскаржитися.

Так чи варто так ризикувати?

Зекономивши невеликі гроші, які потрібні для оформлення офіційного дозволу на роботу та відкриття робочої візи в Чехію, ви ризикуєте декілька років не мати можливість виїхати в жодну країну ЄС.   

Насправді працевлаштування в Чехії цілком реальне. Варто звернутися в компанію, яка влаштує вас на роботу в Чехії абсолютно легально. Компанія Europa Workintense вже більш ніж 20 років займається працевлаштуванням українців в Європі, в Чехії в першу чергу. Тож знає всі закони та робить все, щоб заробітчани з України почувалися в Чехії абсолютно спокійно, не побоюючись жодних перевірок документів. Крім того, трудовим мігрантам з України не потрібно хвилюватись про те, де вони будуть жити за кордоном. Компанія забезпечує житлом. І звичайно компанія не обіцяє працевлаштувати вас лише по біометричному паспорту.

Тож звернувшись в надійну компанію Europa Workintense, ви отримаєте багато вигод:

По-перше, це великий вибір вакансій. З запропонованого представниками компанії перечення, ви можете обрати те, що вам найбільше підходить.

По-друге, вам не потрібно займатися оформленням документів. Менеджери Europa Workintense підготовлять для вас повний пакет документів, який вам буде потрібно лише подати до візового центру.

Після отримання вами візи, та приїзду в Чехію, вас зустріне представник компанії, та відвезе до вашого місця роботи та проживання. Як вже зазначалося вище, житлом компанія вас забезпечить.

Варто зазначити, що на протязі всього періоду вашого перебування в Чехії, менеджери компанії будуть до ваших послуг. Тобто, в разі виникнення будь-яких питань, або проблем, ви можете подзвонити, та отримати допомогу.

Працюйте тільки з перевіреними фірмами, такими, як Europa Workintense. Інакше заощадивши та вибравши «легкий» шлях в’їзду для працевлаштування в Чехії, маючи лише  біометричний паспорт, ви можете на багато років закрити для себе дорогу до Європи.

 

Підпишіться на розсилку найактуальніших вакансій
© Copyrights 2018 EUROPA Workintense. All rights reserved.