Обвалювальник м`яса

Обвалювальник м`яса. Europa WORKINTENSE

Обвалювальник м`яса

З історії виникнення та розвитку професії: 

У ході історії принцип обвалювання м'яса не зазнав кардинальних змін. Великі зміни стосуються лише технологій виготовлення напівфабрикатів (глибоке заморожування, заморожування сухим холодом) для збереження структури, смакових якостей м'яса і збільшення термінів зберігання. У чеському місті Ждяр над Сазавою був відкритий єдиний в Європі музей інструментів для обвалювання м'яса. В музеї знаходиться найбільша колекція машин і дрібних інструментів для обвалювальників м`яса в Чеській республіці, яка візуально демонструє технологію обвалювання м'яса починаючи з другої половини 18 століття.

Освіта:

Навчитися професії обвалювальника м`яса можна відразу на місці роботи або отримати фахову освіту за програмою «Переробник худоби і м'яса»

Опис технологічного процесу:

Розрубування туші на частини , первинна обробка тваринної сировини і виробництво м'ясних продуктів, в тому числі і напівфабрикатів, підготовка сировини для заморожування.

Посадові обов'язки:

  • обвалювання м'яса (курка, свинина, яловичина)
  • виготовлення м'ясних напівфабрикатів

Вимоги до професійної діяльності:

В роботі обвалювальник м`яса повинен володіти різними інструментами для обвалювання та жилкування м'яса, дотримуватися санітарно-гігієнічних норм.

Правила безпеки:

  • стежити за чистотою підлоги, не допускати утворення слизьких і забруднених місць.
  • не знімати захисні огородження для уникнення нещасних випадків
  • запуск обладнання проводити сухими руками і в точній відповідності з інструкцією по експлуатації.

Протипоказання до професії:

До роботи обвалювальником м`яса в Чехії не допускаються особи з психічними розладами, захворюваннями дихальної системи (особливо ті, у яких діагностовано туберкульоз).

Кар'єрний ріст:

Перспективи кар'єрного росту в роботі обвалювальником м`яса в Чехії присутні при наявності достатньої освіти і бажання якісно виконувати роботу.

Оплата праці:

В середньому робота обвалювальником м`яса в Чехії оплачується в розмірі від 20000 крон (40-ка годинний робочий тиждень). Існує гнучка система премій і заохочень.

Довгострокове співробітництво:

Надаємо легальне працевлаштування в Чехії - в торговій мережі Tesco. Візова підтримка. Допомога з перекладом документів на чеську мову. Соціальний пакет (медичне страхування, відрахування в пенсійний фонд). Всіх працівників забезпечуємо проживанням.

Підпишіться на розсилку найактуальніших вакансій
© Copyrights 2018 EUROPA Workintense. All rights reserved.